Het beste aanbod van Nederland

Zitelementen voor op onze buitenspeelplaats.

 

Janjaap Haanstra

Amstelveen, 21 September,

Enige tijd geleden was ik voor onze naschoolse opvang op zoek naar zitelementen voor op de buitenspeelplaats. Aangezien dit voor buiten is ben ik op zoek gegaan naar elementen van beton omdat deze uiterst duurzaam zijn en onder alle weersomstandigheden buiten kunnen blijven staan. Omdat kinderen nogal wild kunnen zijn moesten de elementen tegen een stootje kunnen en vrij zijn van onderhoud.

We hadden ook geen groot budget en toen hoorde ik van een school in de buurt over betondingen.nl. Ik ben op Google gaan zoeken en vrijwel boven in de ranking vond ik betondingen.nl. Na wat grappige en interessante informatie te hebben gelezen op hun site heb ik samen met mijn collega besloten de gele elementen te bestellen.

De volgende ochtend heb ik meteen gebeld en de mensen aan de telefoon waren bijzonder aardig en behulpzaam. Het enige minpunt vond ik dat het bezorgen pas gratis is vanaf 450 euro. Meteen de volgende dag kwam mijn bestelling aan en wat ik echt ideaal vond dat er zelfs de mogelijkheid was om de bestelling af te laten leveren op een adres bij de buren aangezien de opvang pas om 15.00 uur opengaat. Ik heb mijn betaling met PayPal gedaan wat probleemloos is verlopen.

Ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op deze website aangezien ze een zeer uitgebreid assortiment hebben. Ik ga zeker in de toekomst bij eventuele verbouwingen voor de opvang of privé weer bestellen bij betondingen.nl. Ik ben er zeker van dat als ik hulp nodig heb bij het uitwerken van een idee dat het team klaarstaat met tips en suggesties. Ook heb ik producten vergeleken met aanbieders van andere sites maar de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. De duidelijke fotos op de site en de uitgebreide omschrijvingen maken de site tot een duidelijk geheel