“Bij Oerpaarden kan je verschillende workshops volgen. Deze zijn er op gericht om door middel van paarden iets te leren over jezelf en te groeien als persoon.
De workshop zijn er voor zowel kinderen als volwassenen.
Je kunt o.a. de volgende workshops volgen:

* Workshop ‘in contact met je paard’
In deze veelzijdige workshop leer je om verbinding met je paard te maken. We maken gebruik van chakra’s, intuïtieve communicatie en het paard als leraar.
Ervaar wat energie-uitwisseling tussen mens en dier voor jou kan betekenen.

* Workshop ‘Oerkinderen’
Een alles-over-paarden-workshop speciaal voor kinderen (met of zonder eigen paard) die meer willen leren over paarden dan alleen rijden.
In de workshop leer je meer over samenwerken met je paard, leiderschap, emoties van je paard en jezelf, kuddegedrag en hoe je een positieve relatie met je paard opbouwt.

* Workshop ‘Oerkracht’
Ben je benieuwd wat paarden jou kunnen leren over o.a. emoties, verbinding maken, persoonlijke ruimte, grenzen aangeven en loslaten dan is de workshop ‘Oerkracht’ en workshop voor jou.
Je werkt (samen) met het paard en leert hoe je een paard kan motiveren tot samenwerking en je leert opgaan met leiderschap zonder agressie.

Geef je op voor een van de dagen in de agenda of mail om een afspraak te maken op de dag en het tijdstip dat jou uitkomt.
kijk voor meer informatie op: www.oerpaarden.nl

“Bij Oerpaarden staat de verbinding tussen mens en dier centraal
Ontspannende behandelingen voor paarden en andere (huis)dieren. Alle behandelwijzen zijn er op gericht het zelfhelende vermogen van het dier te activeren De verschillende behandelingen zijn een goede aanvulling op andere (natuur)geneeskundige behandelingen, waardoor deze meer effect zullen hebben. Er wordt gebruik gemaakt van healing, aromatherapie, raindrop thearpie, fonoforese en bloesemremdies
Workshop ervaringsgericht leren met behulp van paarden. Workshops om dieper in contact te komen met paarden en meer te leren over je eigen lichaamstaal en die van het paard. Leer om zonder dwang vanuit samenwerking met een paard kan spelen. Ontdek wat de paarden naar jou toe spiegelen en hoe ze jou kunnen helpen om als persoon te groeien. De workshops zijn zowel voor kinderen en volwassenen. “

“healing, healing dieren, healing paarden, bloesemremedies, aromatherapie, essentiële oliën, raindrop therapie, stemvorken, fonoforese, plantenkracht, workshops paarden, paardencoaching, begeleiding paarden, therapie met paarden, lessen paarden, ervaringsgericht leren met paarden, contact paarden, spiritualiteit paarden

Auteur: oerpaarden, IP adres: 81.205.140.95, Website: http://www.oerpaarden.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.