Bent u al bekend met de mogelijkheden van CAD software? Met dit programma is het mogelijk om ontwerpen te maken als een echte architect. Bij cadix.nl leiden wij gepassioneerde vakspecialisten op het gebied van deze software op. Deze mensen kunnen bijvoorbeeld examens doen in de bouw, het werken aan infrastructuur of het werken in de werktuigbouw. Door middel van trainingen proberen wij oplossingen te bieden voor bedrijven die behoefte hebben aan professionals op dit gebied.

Leren ontwerpen met CAD software

Er zijn diverse cursussen en trainingen die u kunt volgen om handig te worden met CAD software, als u zich wilt laten omscholen van uw huidige ontwerpfunctie naar een professioneel die handig is met Cad software dan is dat ook mogelijk bij ons. Schrijf u in voor een van de trainingen en u wordt zo snel mogelijk op weg geholpen, u kunt eerst een basiscursus volgen en daarna eentje voor gevorderden.

 

De basisprincipes leren bij een AutoCAD training

Als u ervoor kiest om een basiscursus te volgen op het gebied van CAD software dan kunt u een begin maken om een echte professional te worden op dit gebied. U krijgt bovendien een certificering als u de training heeft afgerond. Alle trainingen worden gegeven door ervaren specialisten op dit gebied, dit zijn allemaal gecertificeerde docenten zodat u kunt rekenen op de beste hulp!

Specialisten op het gebied van AutoCAD inschakelen

Als u zelf een vraagstuk heeft op het gebied van ontwerpen, in de bouw of voor infrastructuur dan is het ook mogelijk om via ons specialisten op het gebied van CAD software in te schakelen. Het gaat hierbij om detachering van CAD specialisten. Als u behoefte heeft aan flexibel inzetbare ontwerpers en CAD tekenaars dan kunt u contact opnemen en wordt u direct geholpen.