Het beste aanbod van Nederland

Website huren

Website huren

 

Een website huren is handig voor startende ondernemers. Door in te spelen op het lage budget dat starters hebben heben wij een website huren in het leven geroepen. Hiermee bieden we voor iedereen een betaalbare website voor ondernemers of fanatieke hobbyisten.

 

Mobiel geschikt

Doordat we al vanaf 2011 websites maken die geschikt zijn voor mobiel, kun je ervan uit gaan dat we bij een website leasen een mobiel geschikte website opleveren. Zeker nu het belangrijker dan ooit is, omdat google tegenwoordig websites hoger laat ranken in zoekopdrachten wanneer een website geschikt is voor mobiel.

 

Goed vindbare websites

We richten de website in zodat de website goed vindbaar is in Google. we houden rekening met de technische aspecten van de website, wat de vindbaarheid ten goede komt.

 

Prijzen website huren

Voor €14,95 per maand, en €99,- eenmalige startkosten heb je al een basis website. De pro website is €249,- eenmalig, en 34,95 per maand. Hierin zit een info@ mailadres via Google Gmail inbegrepen, zodat je als ondernemer direct professioneel gebruik kunt maken van Google mail en alle Google apps die daarbij zitten.