Het beste aanbod van Nederland

Wat is Spirulina?

Spirulina is een superfood die al ruim 3,5 miljard jaar op de aarde voorkomt. Het superfood is een van de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Omdat Spirulina zo enorm rijk is aan deze vitamine- en mineralenbronnen noemt men Spirulina ook wel de multivitamine van de natuur. Het is het meest krachtige en voedzame groene voedingsmiddel dat de mensheid kent.

De herkomst van Spirulina

Spirulina komt voornamelijk voor in Azie, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten, dit komt omdat de meren in deze continenten rijk zijn aan mineralen, en daardoor een zeer hoge pH waarde hebben. Het superfood is een oud voedingsmiddel dat al duizenden jaren wordt gebruikt in verschillende culturen. Zo was voor de Azteken en andere natuurvolken in Afrika spirulina een van de belangrijkste eiwitbronnen voor duizenden jaren.

Spiruina is rijk aan eiwitten

Ruim 60% van spirulina bestaat uit eiwitten, en alle essentiele aminozuren. Voor een plantaardige eiwitbron is de biologische waarde extreem hoog. Spirulina is ook erg populair in de sportwereld. Dit komt omdat Spirulina de aanmaak van beschermende enzymen in de spieren verhoogt en een positieve werking heeft op het uithoudingsvermogen.

Als u meer wilt lezen over Spirulina kunt u een kijkje nemen op de website van Superfoodme.nl.

Spirulina van superfoodme.nl
spirulina, superfood, superfoodme

Auteur: Spirulina, IP adres: 84.104.115.226, Website: http://www.superfoodme.nl/spirulina/

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.