Het beste aanbod van Nederland

Viega Multiplex afvoer overloopcombinaties

Al tientallen jaren stellen de Multiplex (Trio) van Viega tijdens het vullen en aftappen van baden en douchebakken de norm in technologie en design. Nu heeft de fabrikant Viega het Multiplex programma aanzienlijk vereenvoudigd en technisch weer een aantal verbeteringen doorgevoerd. Vanaf nu is er slechts één, in het bijzonder geschikt voor de gezinswoning, functionele Multiplex eenheid voor alle baden van willekeurig welk merk. Met of zonder de aantrekkelijke timer-functie, is de functionele eenheid Multiplex (Trio) – de Trio uitvoering is geschikt om ook het bad vanuit de bedien/overloopknop met water te vullen – ideaal voor installatie in baden met een smalle rand.
Viega Multiplex afvoeren
Door het samenvoegen tot één functionele eenheid hebben alle Multiplex sets voor ligbaden dezelfde diepte van slechts 33mm. Hierodor is er minder voorraad en daarmee ruimte nodig voor opslag bij de badkamerspecialist. Tegelijk zijn zij in staat om snel en flexibel op de wensen van de klant in te spelen omdat de standaard Viega afvoersets nu toepasbaar is op vrijwel alle typen baden. Verdere technische verbeteringen zijn de nieuwe flexibele buis van de overloop zodat deze zich makkelijk aanpast aan de vormen van het bad. Ook de bedienkabel is hierbij beter beschermd tegen knikken. Bij de Multiplex Trio kan nu ook de richting van de waterstraal worden aangepast zodat het water meer geruisloos het bad vanuit de overloop kan vullen.
Viega Multiplex overloopcombinaties
Naar aanleiding van de eisen van de klant, biedt Viega de Multiplex (Trio) de overloopcombinaties standaard uitgerust met de Visign M5 of de Visign MT5 bedienknoppen aan. Als alternatief is de functionele combinatie ook uit te rusten met de set Visign M3 of Visign MT3 als een smalle uitvoering. Speciale comfortwensen? Met de Multiplex Visign M9 of de Visign MT9 kan het waterniveau in het bad tot 5 centimeter worden verhoogd voordat het in de overloop afvloeit. Viega staat voor comfort door functioneel design.

Online badkamerinspiratie in de digitale showroom met uitgebreide badkamer ontwerpen in 3D weergegeven. Het indelen van de badkamer met een 3D ontwerp inclusief een complete offerte uit de webwinkel die passend is binnen uw smaak, de gewenste uitvoering en het budget. Het sanitair, installatiematerialen, tegels, etc.. in onze webwinkel is uiterst scherp en aantrekkelijk geprijsd zodat u het beste van twee werelden krijgt. Een passend ontwerp voor uw badkamer en de scherpe prijzen van de online webshop.
badkamers, installatiematerialen

Auteur: Sani-bouw, IP adres: 82.176.211.71, Website: http://www.sani-bouw.nl/installatiemateriaal/viega

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.