Het beste aanbod van Nederland

Tuinhuisje als gastenverblijf

Een blokhut, of tuinhuisje als gastenverblijf organiseren is de oplossing voor wie regelmatig gasten ontvangt en daarnaast over een riante tuin beschikt. Een degelijke blokhut, van premium kwaliteit is ook zeer goed inzetbaar als vakantiehuisje of recreatiewoning.

Waar koop je de betere blokhutten?

Bij een tuincentrum kun je hartstikke goed terecht voor een gewone blokhut van redelijke kwaliteit. Stel je echter je eisen anders in en wil je de blokhut gebruiken als recreatiewoning, dan wordt het een heel ander verhaal. In dat geval kom je als snel uit bij een echte blokhutten specialist als Prima Blokhutten. Binnen het zeer gevarieerde aanbod worden ook de nodige bungalows aangeboden en woonblokhutten, zoals we die uit Scandinavische landen kennen, met een veranda bijvoorbeeld.

Superieure kwaliteit online

Prima Blokhutten is inmiddels alweer ruim 10 jaar de grootste exclusieve internetaanbieder van Blokhutten, vele klanten gingen u reeds voor. De blokhutten kenmerken zich door een superieure kwaliteit; hoe dikker het hout, des te langer de levensduur van de blokhut. Bij Prima Blokhutten mag u vertrouwen op degelijk vakmanschap, stuk voor stuk bestaan de blokhutten uit hoogwaardig materiaal, waardoor uw blokhut decennia lang in goede conditie blijft (bij goed onderhoud uiteraard). Het is altijd aan te bevelen de blokhut jaarlijks te behandelen met speciale beits.

De blokhutten zijn ook relatief eenvoudig in elkaar te zetten. Hebt u echter toch de hulp nodig van een vakman, dan kunt u landelijk een beroep doen op RS Aannemersbedrijf.

Bezoek de online collectie voor mooie aanbiedingen en laat uw blokhut nog deze maand bij u thuis bezorgen!