Het beste aanbod van Nederland

Tuinbenodigdheden … Zomer 2015

Of we nu te maken hebben met een groot dakterras, een klein balkon of een fraaie achtertuin; wat we allemaal met elkaar gemeen hebben is dat we in de zomer onbeperkt willen kunnen genieten van het eigen stukje buitenruimte. 

Zitplekjes

Wat maakt onze tuin, balkon of buitenruimte nu het meest ideaal? Voor ieder ligt dit anders, maar een paar essentiële onderdelen mogen niet ontbreken in de buitenruimte. We zetten de beste tips voor je op een rij, met hierbij de online adressen waar je op een adequate manier de beste spullen vandaan haalt. Stuk voor stuk betrouwbare internetleveranciers van & voor je tuin!

  • We willen genoeg ruimte hebben om te kunnen bewegen en spullen te plaatsen, een betegelde tuin is daarom ideaal. Er zijn een paar belangrijke trends gaande binnen de tuinwereld, namelijk die van hardsteen/ Belgisch Blauw natuursteen, maar ook betondelen mogen niet ontbreken. Leg eens een (online) bezoek af aan één van de grootste tegelleveranciers van Nederland, namelijk: Jan Groen Tegels
  • Natuurlijk mag een stukje groenbeleving niet ontbreken, enkele vaste struiken, hangbakken en verrijdbare plantenbakken zijn daarom meer dan welkom. Intratuin is en blijft één van de allergrootste groenleveranciers, bezoek daarom snel de site!
  • Wie zorgt ervoor dat de tuin in optimale conditie komt en blijft? Groen aannemersbedrijf RS komt door héél Nederland!
  • Waar koopt u de beste tuinmeubelen tegen aantrekkelijke prijzen? Op de website van Ik Wil Tuinmeubelen! Zeer groot assortiment tuinmeubelen, waaronder loungesets en tuinsets. Keuze uit verschillende materialen van de betere merken. Tip: bezoek de outlet afdeling ook eens!
  • Een parasol of zonnescherm moet ons niet alleen tegen de zon bescherming bieden, maar zorgt er ook voor dat we het überhaupt volhouden in de tuin! Koopt u een parasol of een zonnescherm, let dan goed op de kwaliteit. Tegenwoordig wordt er veel nylon aangeboden, wat een korte levensduur biedt. Daarnaast dient een parasol voorzien te zijn van enkele windgaten, zodat het scherm kan inspelen op de wind. Stuk voor stuk aandachtspunten. Een goede leverancier van parasols en zonneschermen is Paul en Paul