Het beste aanbod van Nederland

Tijdens een Mozambique vakantie een eiland bezoeken

Door een Mozambique vakantie te boeken wordt een reis een volledige ervaring. Vaak wordt het rustieke en luxe eiland Benguerra aangedaan na een bezoek aan het vaste land. Om deze reden is het een redelijk populaire bestemming. Het is geen gangbare toeristenbestemming waardoor de rust gewaarborgd blijft. Op het eiland staan diverse lodges die van alle mogelijke luxe is voorzien. Er is zelfs een uitgeruste PADI duikcentrum aanwezig. Voor de onervaren duiker worden ook snorkelexcursies georganiseerd. Naast een bezoek aan het eiland Benguerra boekt men graag een Seychellen vakantie, deze archipel ligt verder in de Indische oceaan en heeft een bijzondere flora en fauna.

De vlucht naar een Seychellen vakantie
Per vliegtuig reist men tussen 9 á 11 uur bij een vakantie Mozambique of naar de Seychellen. Omdat vaak gekozen wordt voor een combinatie tussen een actieve en rustige vakantie wordt er eerst geland op het vasteland van bijvoorbeeld Kenia. Hier gaat men op safari om wilde dieren te spotten en de prachtige natuur te aanschouwen. Vervolgens wordt er van het vaste land naar de verschillende eilanden gevlogen waar men tot rust komt op de hagelwitte stranden en prachtig blauwe zee. Voor een lange vlucht is het aan te raden om business class te vliegen zodat het mogelijk is om uitgerust op de bestemming aan te komen.

Een archipel om nooit te vergeten
Tijdens een Seychellen vakantie doen de meeste vakantiegangers Mahé, Praslin en La Digue aan. Deze eilanden zijn voorzien van luxe resorts en bieden een prachtig zicht op de Oceaan. Daarbij zijn de bijzondere flora en fauna nooit ver uit de buurt. De Seychellen liggen midden in de Indische Oceaan ten noorden van Madagaskar. Het hoofdeiland Mahé is met 155 vierkante kilometer net zo groot als het Nederlandse Texel. Door de unieke flora en fauna dat in de archipel te vinden wordt gesteld dat zich hier ooit het Hof van Eden bevond. Doordat de hoofdeilanden zich buiten het orkaangebied bevindt is het naast een zeer mooie vakantie bestemming ook een veilige. Dit zal veel mensen aanspreken en maakt een Seychellen vakantie zeer geschikt voor gezinnen.

Mozambique vakantie