Het beste aanbod van Nederland

Tijdelijke huisvesting units

Tijdelijke huisvesting units huren

Tijdelijke huisvesting units huren bij calamiteiten
Hoewel u er niet op rekent, kunnen er negatieve situaties ontwikkelen in uw leefomgeving waar u geen invloed op heeft. Hierbij kunt u denken aan een ernstige lekkage in uw woning, een brand die uw woning voor een deel verwoest of een ernstig gaslek in uw huis. Kunt u door deze lekkage, deze brand of dit gaslek voor bepaalde tijd niet meer in uw huis wonen? Neem dan het heft in eigen hand en pak uw vervelende situatie aan door te kiezen voor tijdelijke huisvesting units huren.

Tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting units huren voor particulieren
Als u voor bepaalde tijd niet meer in uw eigen woning kunt wonen, kunt u bij Brouwer tijdelijke huisvesting units huren. In dit geval huurt u voor bepaalde tijd een tijdelijke unit om in te wonen en gaat u weer terug naar uw eigen woning als de problemen met uw woning opgelost zijn.

Tijdelijke huisvesting units huren voor bedrijven
Ook voor bedrijven is het mogelijk om te kiezen voor tijdelijke huisvesting units huren. Bent u op zoek naar een tijdelijke huisvesting voor u en uw werknemers? Kies dan voor het huren van tijdelijke huisvesting units Brouwer en alles wordt voor u geregeld. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 033-2451124. Wij helpen u graag verder.