Het beste aanbod van Nederland

Tandartsenpraktijk Den Haag

Wij verwelkomen U graag in een ontspannen, gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat. Al meer dan 25 jaar verleent onze tandartsenpraktijk de allerbeste tandheelkundige zorg. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistentes behandelen u met zeer veel enthousiasme en passie voor hun vak.
De tandartsenpraktijk is centraal gelegen in Den Haag op loopafstand van station Hollands Spoor, goed bereikbaar per auto met parkeergelegenheid voor de deur.

Iedere tandarts heeft zijn eigen specialisme binnen de praktijk, zodat u bij ons ‘alles onder één dak’ vindt.
Naast algemene tandheelkunde, kunt u bij ons terecht voor esthetische tandheelkunde, implantologie, parodontologie en endodontologie.
Patiënten hebben binnen de praktijk hun eigen tandarts, maar u kunt indien nodig een afspraak krijgen bij een collega wanneer u bijvoorbeeld een implantaat nodig heeft. Ook het contact tussen de tandartsen en de mondhygiënisten is erg intensief zodat u een complete behandeling krijgt.
Wij proberen uw bezoek aan de tandarts zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo mogelijk combineren wij een afspraak bij de mondhygiënist met de controle bij de tandarts zodat u niet twee keer hoeft te komen. Tevens bevindt zich in ons gezondheidscentrum een tandtechnisch laboratorium waardoor een snelle en goede communicatie tussen tandarts en tandtechnieker mogelijk is.
Tandartsenpraktijk, tandarts, tandheelkunde, tandheelkundige zorg, Den Haag, Hollands Spoor

Auteur: Tandartsenpraktijk Den Haag, IP adres: 62.194.179.185, Website: http://www.tandartsenpraktijk-denhaag.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.