Het beste aanbod van Nederland

Tandarts Den Haag

Tandartsenpraktijk Hollands Spoor te Den Haag
Wij verwelkomen U graag in een ontspannen, gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat. Al meer dan 25 jaar verleent onze tandartsenpraktijk de allerbeste tandheelkundige zorg. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistentes behandelen u met zeer veel enthousiasme en passie voor hun vak.
De praktijk is centraal gelegen op loopafstand van station Hollands Spoor, goed bereikbaar per auto met parkeergelegenheid voor de deur.

Onze service
Iedere tandarts heeft zijn eigen specialisme binnen de praktijk, zodat u bij ons ‘alles onder één dak’ vindt.
Naast algemene tandheelkunde, kunt u bij ons terecht voor esthetische tandheelkunde, implantologie, parodontologie en endodontologie.
Patiënten hebben binnen de praktijk hun eigen tandarts, maar u kunt indien nodig een afspraak krijgen bij een collega wanneer u bijvoorbeeld een implantaat nodig heeft. Ook het contact tussen de tandartsen en de mondhygiënisten is erg intensief zodat u een complete behandeling krijgt.

Wij proberen uw bezoek aan de tandarts zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo mogelijk combineren wij een afspraak bij de mondhygiënist met de controle bij de tandarts zodat u niet twee keer hoeft te komen. Tevens bevindt zich in ons gezondheidscentrum een tandtechnisch laboratorium waardoor een snelle en goede communicatie tussen tandarts en tandtechnieker mogelijk is. Naast een stukje service komt dit de kwaliteit van bijvoorbeeld een kroon of tandprothese ten goede.

Onze missie
Wij willen een tandartsenpraktijk zijn voor iedereen die een gezond, mooi en sterk gebit wil hebben.
Het leidt geen twijfel dat de mondgezondheid en de algehele gezondheid nauw met elkaar verband houden. Wij geloven daarom in een brede, alomvattende aanpak met als uitgangspunt een mooi gebit zo lang mogelijk behouden. Aan de basis hiervan ligt een gezond fundament, daarom hechten wij veel waarde aan preventie en een goede mondhygiëne staat daarbij voorop. ‘Gebitsgezondheid en gezondheid zijn niet twee begrippen maar één!’

Wij bieden u een uniek en individueel behandelplan aan en samen met u beslissen we vervolgens welke behandeling voor u de juiste is. Wij geven alles om u een zo comfortabel en goed mogelijk gevoel te geven, zodat de gang naar de tandarts geen drempel meer is.

Tandarts, tandartsenpraktijk, Den Haag

Auteur: Tandartsenpraktijk Hollands Spoor, IP adres: 213.93.27.244, Website: http://www.tandartsenpraktijk-denhaag.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.