Het beste aanbod van Nederland

Steeds meer mensen gebruiken de E-smoker

Kwamen de elektrische sigaretten enkele maanden geleden nog in opspraak; inmiddels lijkt het grote publiek zich hiervan weinig aan te trekken. De verkoop van Elektrische sigaretten groeit namelijk gestaag. E-smokers met een hoog verbrandingspercentage door een sterke batterij waren de boosdoeners en kunnen naar verluidt meer schadelijke effecten veroorzaken dan de gewone sigaret. Daarentegen zijn vooralsnog over een lager verbrandingspercentage geen nieuwe feiten boven tafel gekomen. 

Waaraan dankt de E-smoker zijn succes?

Rokers die besluiten te stoppen met sigaretten roken missen de handeling die roken met zich meebrengt; het diep inhaleren van sigarettenrook. De E-smoker is vooralsnog het enige middel wat deze handeling nabootst en hierbij ook nog eens nicotine afgeeft (u weet wel, dat verslavende stofje wat in sigaretten zit). Door de combinatie van inhaleren en nicotine ervaart de roker nog steeds het gevoel te roken. Precies datgene wat de roker zo mist na het stoppen. 

Fijne smaken

Zijn sigaretten alleen in tabaksmaak verkrijgbaar en menthol-smaak; de E-smoker biedt een veel grotere keuze. Allerhande smaken zijn verkrijgbaar, van vanille en andere zoete smaken, tot aan speciale tabakssmaken (via de E-liquids). Het wordt op deze wijze wel hééél verleidelijk gemaakt om met de e-sigaret te stoppen met roken!