Het beste aanbod van Nederland

Spinnen bestrijden door Spinbusters

\\ Spinnen bestrijden
Ondanks dat spinnen erg nuttig zijn in de natuur, vormen zij vaak een grote bron van ergernis en overlast in de buurt van woningen en bedrijven. Met name woningen en bedrijfspanden in de buurt van weilanden of water kunnen overlast ondervinden, maar ook in nieuwbouwwijken kunnen spinnen een ware plaag vormen. Naast de spinnenwebben op bijvoorbeeld kozijnen en ruiten, veroorzaken de uitwerpselen hardnekkige vlekken die de kozijnen of gevelbekleding aantasten.
Sinds een aantal jaar is de spin een beschermde diersoort in Nederland, het verdelgen / doden van spinnen met gif (‘spinnen spuiten’) is dan ook bij wet verboden. Daarnaast is bestrijding met gif ook nog eens erg slecht voor de gezondheid! Spinbusters maakt daarom gebruik van een milieuvriendelijk product, het meest krachtige bij wet toegestane middel in Nederland. Dit product is geen spinnenbestrijdingsmiddel, maar een 100% biologisch en milieuvriendelijk product om overlast van spinnen te voorkomen. Het is dus veilig voor mens, plant en dier! Nadat het oppervlak met ons product geïmpregneerd is blijft een onzichtbaar vuilafstotend beschermlaagje achter. Op dit beschermlaagje kunnen spinnen geen nesten of spinnenwebben bouwen!

\\ Drievoudige werking antispinnen product
Ons product heeft een drievoudige werking:
1. Spinnen en andere insecten worden geweerd;
2. Uitwerpselen en andere vervuiling worden afgebroken;
3. De ondergrond wordt voorzien van een vuil afstotende beschermlaag.

Na het aanbrengen van het product zijn oppervlakten 3 maanden volledig beschermd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie heeft ons product een nawerking tot 6 maanden. Bijkomend voordeel is andere insecten (vliegen, muggen ect.) ook niet van de beschermlaag houden, en dus ook niet op de behandelde plaatsen gaan zitten!

Spinnen bestrijden door Spinbusters

\\ Behandelen tegen spinnen?
Als in het voorjaar de zon gaat schijnen komen spinnennesten uit, hét moment voor de eerste behandeling. In het najaar gaan de vrouwtjes paren, en is de spin op zijn sterkst.

Spinnen bestrijden, Spinnenbestrijding, Spinnenoverlast, Spinvrij, Spinnenbestrijden

Auteur: Spinbusters, IP adres: 213.93.27.244, Website: http://spinbusters.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.