Het beste aanbod van Nederland

Schadebehandelaar Vacatures

Schadebehandelaar vacatures bij detacheringsbureau Rochewood

Ben je opzoek naar een uitdagende baan waarin jij je kunt ontwikkelen? Reageer dan op de vacature schadebehandelaar van Rochewood in Harderwijk. Rochewood is op zoek naar vakspecialisten met lef en ervaring die niet bang zijn voor een moeilijke opdracht. In ruil daarvoor biedt het bedrijf een fantastische werkplek met betrokken en trotse werknemers met wie je jouw kennis en ervaring kan delen.

Werken bij Rochewood

Het vinden van een baan waarin jij je verder kan ontwikkelen is niet eenvoudig, ook niet met een  professionele achtergrond. Dit komt omdat veel bedrijven op zoek zijn naar de perfecte werknemer en niet naar de werknemer met een groot potentieel. Rochewood verwacht van hun werknemers dat zij stevig in hun schoenen staan en dat zij zich willen ontwikkelen.

Ben je als professional opzoek naar een baan in de Insurance of banking sector? Dan is Rochewood uitermate geschikt voor jou. Rochewood is op zoek naar werknemers die uitdagingen achterna gaan, die zichzelf willen ontwikkelen en die houden van afwisseling in het werk. Het bedrijf gaat een gesprek met jou aan en koppelen zo de opdrachten die het best bij je passen. Ben je niet opzoek naar een baan als schadebehandelaar, maar wel geïnteresseerd in de Insurance branche? Bekijk dan de andere vacatures op de vacature pagina.

Werken bij Rochewood betekent werken bij de beste, althans daar wordt naar gestreefd. Om dit te realiseren hebben alle medewerkers zich boven de norm gecertificeerd. Ben je dat nog niet? Geen probleem, hier hebben wij een mooi progamma voor. 

Detachering of interim functie als schadebehandelaar

Niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen houd van dezelfde arbeidsvormen. Daarom biedt Rochewood jou keuze uit meerdere arbeidsvormen. U kunt kiezen uit een detachering, Interim, of vaste functie en dat geldt niet alleen voor de vacature schadebehandelaar. Bekijk de website voor een volledig overzicht aan mogelijkheden of bel naar: 0341 763408.