Het beste aanbod van Nederland

Rolf Benz bij u thuis

Naast de speciaal ingerichte pagina van Rolf Benz op de website van Kok Wooncenter waar u een deel van het Rolf Benz assortiment kunt bekijken, kunt u ook gezellig langs komen in onze grote Rolf Benz Studio. Hier kunt u de veelzijdige collectie van het wereldwijd toonaangevende meubelmerk aanschouwen en de diverse mogelijkheden op het gebied van stoffen en materialen ontdekken. Wij vangen u graag op in de Rolf Benz Studio bij Kok Wooncenter. Onze professionele interieurspecialisten kunnen u ondersteunen in het maken van de juiste keuze afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Daarnaast kunnen zij u gemakkelijk wegwijs maken in de wereld van Rolf Benz, waarbij er talloze opties zijn op het gebied van de mooiste kleuren, materialen en stoffen.

In de studio kunt u alle uiteenlopende zitmeubelen uitproberen en eens heerlijk comfortabel zitten op een van de Rolf Benz fauteuils bijvoorbeeld.
Een zeer handig instrument voor het vormen van uw keuze, is ons 3D-tekenpakket. Hierbij geeft u aan welke Rolf Benz modellen uw voorkeur hebben en zetten onze adviseurs deze in het 3D-tekenpakket. Op deze wijze krijgt u een goed beeld van hoe de meubelen in uw woning zullen staan. Wij zetten graag dat stapje extra voor u!