Het beste aanbod van Nederland

Reclamebekers met logo

Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om uw onderneming op de kaart te zetten. U kunt denken aan adverteren in dagbladen of andere media, maar ook op druk bezochte websites om uw website onder de aandacht te brengen. Wat hierbij niet vergeten mag worden is de kracht van promotieartikelen. Dit zijn vaak gebruiksvoorwerpen met het bedrijfslogo er op gedrukt, zoals aanstekers, koffiebekers, schrijfwaar en natuurlijk items als sleutelhangers. Voorwerpen die klanten vaak gebruiken en waarbij telkens weer uw bedrijf onder de aandacht gebracht wordt. 

Promotieartikelen kopen

Neemt uw bedrijf bijvoorbeeld deel aan evenementen, of ontvangt u vaak klanten aan uw servicedesk, balie, stichting of winkel, dan zijn promotieartikelen als bedrukte kartonnen reclamebekers bijzonder waardevol om uw bedrijfsnaam nog eens extra te promoten. Men zal continu het gebruiksvoorwerp associëren met uw bedrijf. 

Strategie achter promotie items

Vooraf bepaald u wie (de klant/ of zakenrelatie) wat (geschenk of promotie item) ontvangt en waarom (doel). Zo kunt u de meest geschikte reclame items laten bedrukken die bij uw bedrijf en doelgroep passen.