Het beste aanbod van Nederland

Praktische zitbanken voor pannaveldjes!

Bejaardencentra

Het eerste bejaardenhuis in Nederland werd in 1965 geopend. Een verzorgings- of een bejaardenhuis is een instelling waar oudere mensen of mensen die hulpbehoevend zijn tijdelijk of definitief wonen omdat ze verzorging nodig hebben die niet kan worden gegeven in een thuissituatie.

Hoewel ouderen met dementie vaak een verstoorde geheugenfunctie hebben betekent dat niet dat zij niets meer zouden weten. Buiten lekker in de tuin zitten kunnen hun geheugens stimuleren door herinneringen aan tuinieren in hun jonge jaren weer opnieuw te beleven. Bovendien is de natuur voor deze dementen die weinig buiten komen van essentieel belang. Hoe meer zintuigen er aangesproken worden hoe meer van vroeger er bij hen opgeroepen wordt.

Sinds het eerste bejaardenhuis is er natuurlijk veel veranderd, maar wat is gebleven is dat elk bejaardenhuis beschikt over een bejaardenhofje of een binnen- of buitentuin. In deze binnen- of buitentuinen staan vaak banken of zitelementen voor de bewoners als ze elkaar willen ontmoeten of ergens gezellig met de familie willen zitten. Deze banken worden over het algemeen intensief gebruikt en moeten dus zeer duurzaam zijn. Het is belangrijk dat deze meubelen met zorg worden uitgekozen. Bij betondingen.nl hebben ze een gezellige collectie tuinbanken en tuinelementen.

Bij betondingen.nl verkopen ze niet alleen praktische zitbanken voor pannaveldjes of pannaveld maar ook voor parken, scholen, bedrijven, sportcentra, sportvelden of bij ziekenhuizen en zorginstellingen. De betonnen tuinbanken van betondingen.nl zijn van duurzaam beton vervaardigd en bestand tegen alle weersinvloeden.

Aangezien wij een ruim assortiment aan betonnen banken hebben kun je voor een deskundig advies vijf dagen per week van 09.00-17.00 uur bij ons terecht. Ons telefoonteam bestaat uit deskundige medewerkers die niets onder stoelen of banken steken wat onze artikelen betreft en geven je een vrijblijvend advies of een offerte. Betondingen.nl bezorgt door heel Nederland tot bij je aan de deur. Een extra voordeel van onze webshop is dat wij een Thuiswinkel Waarborg Certificaat hebben,hierdoor ben je door de bank genomen verzekerd van een uitstekende service.