Wil je later in de modebranche werkzaam zijn, maar weet je nog niet exact welke opleiding je wil volgen? Dan vertellen we je graag wat meer over de mode gerelateerd opleidingen die je bij TMO kunt volgen. Onze leraren hebben vrijwel altijd ervaring uit de praktijk waardoor je de beste ondersteuning krijgt, de faciliteiten zijn ook vooruitstrevend te noemen. Alles staat ter beschikking om je creativiteit er uit te laten komen. Het mooie is dat je in kan stromen op twee momenten in het jaar, je kan in de reguliere september periode beginnnen maar ook in februari.

Instromen in februari

Door de semesterstructuur op TMO kun je zowel in augustus als ook in februari met de opleiding beginnen. Hierdoor hoef je in sommige gevallen niet te wachten tot de zomer om met een nieuwe opleiding te beginnen. Dit biedt grote voordelen voor mensen die al aan een opleiding zijn begonnen maar tussendoor toch zijn gestopt. Als je in de winter besluit om te stoppen met je HBO studie dan kan je bij ons direct in februari instromen zodat je slechts een half jaar vertraging oploopt, je hoeft niet een half jaar te werken of thuis te zitten. En dat komt goed van pas omdat je tegenwoordig minder tijd krijgt om je opleiding af te ronden.

Persoonlijke aandacht

Op onze opleidingen zitten totaal een paar honderd leerlingen. Omdat de school niet heel groot is krijg je veel betere aandacht dan normaal het geval zal zijn bij een grote school. Wij vinden ook dat fashion met creativiteit gepaard gaat. Om creatief te zijn heb je ondersteuning nodig, zeker als je even vast loopt. Bij TMO modemanagement is er daarom altijd iemand om je te adviseren..