Het beste aanbod van Nederland

Posters Kopen

Mooie posters kopen

Tot mijn grote verrassing vond ik op de site van Postersland.nl een poster van Franse kazen. Dat is toch wel wat anders dan de gebruikelijke honden-, poezen posters en landschap posters. Ik wist trouwens niet dat er zoveel verschillende kazensoorten in Frankrijk worden geproduceerd.!

In Frankrijk posters kopen.

Van mijn vakanties in Frankrijk ken ik vanzelfsprekend de Camenbert, de heerlijke Roquefort, de Bleu d ‘Auvergne en de vele soorten Brie, maar wat te denken van bijvoorbeeld de “Tomme de Vercors”, de “Saint Nectaire, de “Vacherin Mont d ‘Or”; kazen die ik graag zou willen proeven op mijn volgende vakantie in Frankrijk. Een heleboel van dergelijke soorten staan namelijk allemaal op de poster van Postersland.

Fabricage van kaas.

Ik weet natuurlijk dat kaas van melk wordt gemaakt, afkomstig van de koe, het schaap of de geit en dat op een bepaalde temperatuur het zogenaamde stremsel wordt toegevoegd, waarna een vloeistof, die weer afgevoerd wordt, er een vaste stof overblijft. Kaas kun je onderscheiden in harde en zachte kazen.
De harde kazen treft men over het algemeen in Nederland aan. In het buitenland eveneens met de soorten Gruyere en de Zwitserse Emmentahaler.

Bij zachte kazen worden over het algemeen schimmels of bacterien toegevoegd om de rijping te bevorderen of in een bepaalde richting te laten ontwikkelen. Zachte kazen treft men over het algemeen aan in Zuidelijke landen, zoals in Frankrijk, Italie e.d.

Algemeen over posters kopen

De kazenposter van postersland die ik heb gevonden op hun site biedt de helpende hand om kennis te maken met onbekende Franse zachte kazen. Ik hang hem daarom gelijk op in mij keuken en neem hem mee naar mijn vaklantieadres.

Postersland is een Nederlandse website met duizende verschillende posters die allemaal op voorraad te verkrijgen zijn. Kom gerust langs voor een enorm aanbod van posters!
Posters Kopen, Posters, poster

Auteur: Postersland, IP adres: 220.245.93.218, Website: http://www.postersland.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.