Het beste aanbod van Nederland

Permanent ontharen

Permanent ontharen

Permanent ontharen is de ideale oplossing als u van ontsierende haargroei af wilt komen. Heeft er genoeg van om steeds uw benen en oksels te moeten scheren, uw bikini lijn te laten waxen of nog op andere plekken haar te laten verwijderen? Maar wilt u die haartjes toch ook wel graag kwijt? Permanent ontharen verlost u voor eens en voor altijd van die vervelende overtollige haargroei en maakt het mogelijk om voortaan zonder allerlei voorbereidingen de zomer tegemoet te zien. Bij de eerste zonnestralen stapt u met gladde blote benen naar buiten.

Permanent ontharen is er voor dames en voor heren
Niet alleen dames hebben last van ontsierende haargroei, ook heren willen er vaak niet meer zo behaard bijlopen. Zij kiezen vooral voor permanent ontharen als ze last hebben van haargroei op de rug of als ze hun borsthaar kwijt willen. Permanent ontharen is dus voor iedereen die van overtollige haargroei af wil een prima oplossing. Dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van laser hoeft permanent ontharen niet lang te duren en is het bovendien vrijwel pijnloos.

Meer weten?
Wilt u meer weten over permanent ontharen of meteen een afspraak maken voor uw eerste behandeling? Neem dan contact met ons op via 020-6141020 of mail naar info@sensitif.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.sensitif.nl.