Het beste aanbod van Nederland

Optimaal bloemen bezorgen zorgt voor omzetstijging

De klanten van Topbloemen zijn zeer tevreden over het bezorgen van bloemen door de organisatie. Dit blijkt onder andere uit de enorme stijging in het aantal Facebook fans. Door een online platform te creëren waar erkende bloemisten hun boeketten aanbieden wordt gemak geboden en kwaliteit geleverd. Klanten waarderen dit door massaal een like te bieden dit heeft al geleidt tot meer dan 145.000 Facebook fans. De bloemen die men laat bezorgen komen altijd in uitstekende staat op de plaats van bestemming aan. Dit bleek ook uit een test van Editie NL, gedaan met moederdagboeketten. De online bekendheid heeft onder andere geleid naar een omzetstijging die is uitgegroeid tot de hoogste van Nederland binnen dit segment.

Bloemen bezorgenBloemen bezorgen zorgt voor meer online bekendheid

De omzetstijging van Topbloemen van de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat zij marktleider zijn geworden op het gebied van bloemen bezorgen. In 2014 waren de inkomsten hoger dan die van andere online bloemaanbieders. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de boeketten en kiezen daardoor regelmatig voor bezorging via Topbloemen. Ook aan de levering worden veel positieve eigenschappen toegeschreven. Dit geldt daarbij voor de zakelijke markt. Veel boeketten worden besteld om naar klanten van organisaties te verzenden of als attentie voor een zieke werknemer. Dat bloemen op tijd worden geleverd is zeer belangrijk voor de zakelijke klanten. Doordat Topbloemen dit goed geregeld heeft, groeit hun klantenbestand van zowel nieuwe als vaste klanten.

Topbloemen pakt groots uit

De organisatie heeft samenwerking hoog in het vaandel staan en heeft haar bloemisten dan ook royaal bedankt door de organisatie van een groot feest. Dit werd gevierd in de grootste rozenkwekerij van Nederland.