Ben jij jouw oude brik soms ook zo zat? Alleen al het feit dat je steeds vaker geld moet uitgeven aan allerlei reparaties om jouw onmisbare wagentje op de weg te houden. Dan is private lease voor jou echt interessant. Dit is de manier om in een splinternieuwe auto te rijden voor een vast bedrag per maand. Je hoeft je spaargeld niet aan te spreken en ook geen dure lening af te sluiten om in een gloednieuwe auto te kunnen rijden.

Voordelen van private lease
Je komt met private lease nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Geen rekeningen meer voor peperdure servicebeurten die voldaan moeten worden. Daarnaast ben je met private lease goed verzekerd en kun je gebruik maken van pechhulp. Motorrijtuigenbelasting, service- en onderhoudskosten zijn ook in het maandbedrag opgenomen. Je weet precies waar je financieel aan toe bent en dat is een geruststellende gedachte. 

De mooie auto's van private lease
XLEasy is een betrouwbare leasepartner waar je kunt rekenen op een eerlijk advies. Voor particuliere lease heb je hier keuze uit de laatste modellen. Rijd jij binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen of Seat? Informeer snel naar de mogelijkheden; bel naar 055-5395570 of mail info@xleasy.nl.