Het beste aanbod van Nederland

Newborn Photoshoot Rotterdam

Eigenaresse Ramona van Cameramona uit Rotterdam in een professionele fotografe gespecialiseerd in newborn -en kinderfotografie. CameRamona doet de newborn fotoshoots vaak op locatie bij mensen thuis, maar heeft ook een eigen professionele fotostudio in Rotterdam waar shoots gedaan kunnen worden. CameRamona neemt vaak diverse attributen mee die gebruikt kunnen worden tijdens de shoot.

Een echte newborn fotoshoot vindt vaak plaats tussen ongeveer de 4e dag na de bevalling tot 14 dagen na de bevalling. Na zo'n 4 dagen is de moeder meestal voldoende hersteld en na zo'n 14 dagen is een pasgeboren zoontje of dochtertje geen echte newborn meer.

In de newborn periode slaapt je dochtertje of zoontje veel en vast en dat maakt het makkelijk om het in diverse houdingen te leggen zonder dat het wakker wordt. Je pasgeboren dochtertje of zoontje is een van de mooiste dingen in je leven en dat wil je natuurlijk graag voor eeuwig professioneel vastleggen toch?

Woon je in Rotterdam of omstreken en ben je zwanger? Neem dan alvast contact op met CameRamona voor het inplannen van een voorlopige afspraak, want de newborn periode is zo voorbij! Na de newborn periode kan CameRamona natuurlijk ook nog mooie foto's maken, maar dan wordt het vaak al een zogenaamde baby-shoot in plaats van een echte newborn shoot.