Het beste aanbod van Nederland

Mis je inspiratie voor je tuin?

U-elementen

Mis je inspiratie voor je tuin? Ben je op zoek naar iets leuks dat weinig onderhoud vergt? Misschien is dit dan de gouden tip voor je. U-elementen zijn erg populair bij ons omdat ze een strakke uitstraling hebben en de mogelijkheden zijn onbeperkt. De U-elementen zijn goedkoop om mee te werken en praktisch onderhoudsvrij. Soms kan er op nieuwe betonnen elementen een witte uitslag ontstaan, dit is de reactie van cement en water (kalkuitbloei). Maar de U-elementen zijn ook te verven in iedere gewenste kleur, zodat je daar geen last van hebt.

U-elementen zijn betonnen elementen in de vorm van een U die multi-inzetbaar zijn voor je tuin. Met U-elementen kun je hoogteverschillen tot wel 50 cm in de tuin opvangen of een stabiele afscheiding. Ze worden ook op een creatieve manier gebruikt voor tafeltjes, of als randen van zandbakken en vijvers. Ook kunnen omgekeerd gevuld worden met keien of siergrint om een originele tuinbank te creëren.

Deze handige U-betonelementen zijn ook ideaal als tuinafscheiding of voordelige borderranden. De plaatsing is snel en eenvoudig. De elementen kunnen onmiddellijk in gebruik genomen worden en beton is sterk en duurzaam. Door de ideale standaardmaten zijn ze klaar voor gebruik. Ze kunnen ook worden gebruikt als keerwand, aangezien ze bestand zijn tegen een hoge gronddruk. Dat maat deze U-elementen tot een ‘steen’goede en goedkope oplossing.

Betondingen.nl is een online-winkel waar ze een assortiment hebben waar je U tegen zegt. Speciale wensen? De medewerkers van Betondingen.nl zitten voor je klaar om met je mee te denken hoe je alle creatieve ideeën in praktijk kunt brengen. De online-winkel kun je 24 uur per dag bezoeken, en voor vragen kun je mailen of even bellen met de klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (0344-607391). De service is uitstekend en ze bezorgen alles netjes bij je thuis tot aan de deur.