Het beste aanbod van Nederland

mantelzorgwoning mantelzorgchalet

Uw mantelzorgwoning of mantelzorgchalet bij Duocar


Mantelzorgchalet mantelzorgwoning? De naam maakt helemaal niet uit maar feit is het dat degene die u op dit moment verzorgd of die u nog gaat verzorgen dié huisvesting krijgt die zij of hij.

Een mantelzorgwoning mantelzorgchalet van Duocar chaletbouw voorziet volledig in de wensen en behoeften ten aanzien van mantelzorg behoeften.
Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is de wens van elk die op leeftijd is en het fijn vind zijn of haar laatste jaren in een vertrouwde omgeving wil blijven wonen.
 

Flexibiliteit bij de bouw van uw mantelzorgchalet of mantelzorgwoning

Doordat flexibiliteit al jaren hoog in het vaandel staat bij Duocar chaletbouw is het voor ons heel makkelijk om uw mantelzorgwoning mantelzorgchalet samen te stellen helemaal naar de wensen en eisen van de betreffende klant.

Mantelzorgwoning mantelzorgchalet zonder vergunning bouwen en plaatsen
De regels voor bouwen zonder vergunning zijnveranderd per 1 november 2014. Dit houdt in dat u gemakkelijker een mantelzorgwoning mantelzorgchalet kan laten bouwen en plaatsen in de omgeving van uw eigen huis.

Deze nieuwe wetgeving is landelijk en gaan boven p richtlijnen van de gemeentes. Het is dus zo dat u de gemeente geen kennis hoeft te geven van uw plannen ten aanzien van het bouwen en plaatsen van een mantelzorgwoning mantelzorgchalet.
Er gelden echter wel een paar regels. Zo moet er worden voldaan aan het bouwbesluit betreffende isolatie, veiligheid en gezondheid en milieu.

Bij Duocar chaletbouw weten wij hier alles van maar u kunt ook alles nalezen in het bouwbesluit 2012. Wilt u weten of uw plannen ten aanzien van bouw en plaatsing vergunningvrij zijn? kijk dan snel hier. Op onze berichtenpagina’s hebben alle wetsveranderingen per 1 november 2014 onder elkaar gezet.

Mantelzorgwoning mantelzorgchalet helemaal op maat en naar wens

Duocar chaletbouw is ruim één van de marktleiders op het gebied van mobiele bungalowbouw. Onze chalets worden al jaren geheel naar wens en op maat van onze klanten gebouwd.
Daarom bent u voor uw mantelzorgwoning mantelzorgchalet bij Duocar aan het juiste adres voor uw project op maat.

Heeft u interesse in de mogelijkheden die wij hebben ten aanzien van een mantelzorgwoning mantelzorgchalet?
Wanneer u geinteresseerd bent in de aanschaf van een mantelzorgwoning mantelzorgchalet neem dan contact op met Duocar chaletbouw.
Wij kunnen u alles vertellen wat er bij p aankoopvan een dergelijke woning komt kijken. Wij kunnen u ook alle mogelijkheden en opties tonen welke wij u aan kunnen bieden. Maak een afspraak met ons om bij ons op de fabriek alle mogelijkheden te bespreken door middel van ons contactformulier of telefonisch op telefoonnummer 010435054