Het beste aanbod van Nederland

Leestafelpakket voor bedrijven

Het leestafelpakket is een voordelige oplossing om als bedrijf aantrekkelijke tijdschriften tweewekelijks te ontvangen. Het principe werkt hetzelfde als bij de Leesmap; om de 14 dagen wordt er een leestafelpakket bij uw bedrijf persoonlijk bezorgd en wordt het oude pakket weer mee teruggenomen door de bezorger.

Abonnement Leestafel

Het grote voordeel van het leestafelpakket is dat deze aantrekkelijk geprijsd is; voor maar € 7,50 per afname hebt u 14 dagen lang beschikking over 10 luxe tijdschriften van het één na laatst uitgekomen nummer van het desbetreffende tijdschrift. Zo hebt u altijd beschikking over recent uitgekomen luxe tijdschriften. Wilt u het pakket eventueel uitbreiden met 4 populaire gossip magazine’s, namelijk Story, Party, Weekend & Privé, dan kan dit voor maar € 4,00 extra per aflevering!

Abonnement afsluiten

Hoe regelt u een abonnement op het leestafelpakket? Heel eenvoudig! U bezoekt de website Leestafel.nl, waar u desgewenst direct een voordelig abonnement kunt afsluiten! Levering is door heel Nederland. Bezoek snel de website voor uitgebreide informatie.