Het beste aanbod van Nederland

Leer het hele land kennen via zowel de Panoramaroute Zuid-Afrika als de Garden route Zuid-Afrika

Het land wordt ook wel de regenboognatie genoemd en dat wordt duidelijk wanneer u de Panoramaroute Zuid-Afrika en de Garden route Zuid-Afrika volgt. De reizigers die al een bezoek aan het zuidelijkste puntje van het continent hebben gebracht, komen dan ook terug met de mooiste verhalen.  De Panoramaroute Zuid-Afrika biedt prachtige vergezichten en een kijkje in de authentieke cultuur van het land. De Garden route Zuid-Afrika toont een wat westers beeld met prachtig aangelegde tuinen en golfbanen. Langs deze route kan men baden in luxe. Om alle facetten van het land te leren kennen is het aan te raden beide routes tijdens een reis te volgen.

Garden route Zuid-Afrika

De Panoramaroute Zuid-Afrika en Garden route Zuid-Afrika zijn de hoogtepunten tijdens een rondreis

Wie een rondreis wil maken en het volledige land wil ontdekken volgt zowel de Panoramaroute Zuid-Afrika als Garden route Zuid-Afrika. Het is zo mogelijk een compleet beeld van de bijzondere natie te krijgen. De kustlijn is zeer bekend en uitgestrekt, maar minder bekend en daardoor niet minder interessant zijn de binnenlanden met hun afwisselende landschappen. De Panoramaroute Zuid-Afrika loopt langs de meest bijzondere landschappen van het land die zeker niet mogen ontbreken tijden de reis. Een rondreis is de beste manier om het land te ontdekken omdat niet alleen een route maar ook bijvoorbeeld de Garden route Zuid-Afrika gevolgd kan worden.

Bijzondere landschappen te zien langs de Panoramaroute Zuid-Afrika en de Garden route Zuid-Afrika

De faciliteiten tijdens het volgen van de Panoramaroute Zuid-Afrika en Garden route Zuid-Afrika zijn prima in orde. Onderweg zijn een aantal restaurants en hotels gevestigd waar men geniet van een heerlijke en goedbereide maaltijd. Daarnaast zijn deze momenten ook prima voor een tussenstop als er een toiletstop nodig is. Vooral de Garden route Zuid-Afrika biedt een legio aan mogelijkheden. De omgeving is prachtig en er zijn plekken te bezoeken die zorgen voor een extra ontspannen moment. Het niveau van de Wellness en spa’s in deze omgeving zijn er om over naar huis te schrijven. De Panoramaroute Zuid-Afrika is iets minder luxe maar biedt derhalve voldoende momenten om zich op te frissen onderweg.