Het beste aanbod van Nederland

LED verlichting in de badkamer

De badkamer is bij uitstek de plaats waar je zowel over heldere verlichting wilt beschikken, bij voorbeeld bij de badkamer spiegel, maar waar ook sfeerverlichting op zijn plek kan zijn tijdens een heerlijk spa-bad ritueel. Verlichting welke te dimmen is, is dan ook bij uitstek geschikt. Spotjes, verwerkt in het plafond, geven een ultraluxe uitstraling in plaats van slechts één lichtpunt welke centraal hangt in de badkamer. 

LED inbouwspots

LED verlichting is ideaal voor badkamer gebruik. De inbouwspots bieden je een groot scala aan licht wanneer gewenst en zijn ook nog eens voordelig in aanschaf. Spaarlampen gebruiken in de badkamer is onhandig, doordat de lampen een extra lange laadtijd hebben om op volle sterkte te komen. Dit betekend dat je de eerste minuut in het schemer vertoeft. Daarnaast zijn spaarlampen ook niet bepaald geschikt in combinatie met een dimmer. De LED inbouwspots van dit moment zijn compleet waterproof en dus bij uitstek geschikt voor de badkamer. Sterke LED lampen bieden je een zeer heldere verlichting, juist wat je nodig hebt in de badkamer. 

Maak je keuze

Voordat je LED badkamerverlichting koopt, doe je er verstandig aan informatie door te nemen over welk type het meest geschikt is voor jouw badkamer. Want er zijn zowel lampen verkrijgbaar die spatproof zijn, maar ook straalproof en compleet waterproof

Neem eens een kijkje op de website PretMetLed.nl voor het complete overzicht aan mogelijkheden.