Het beste aanbod van Nederland

Laserpen, rood of blauw?

Rode laserpen kopen

Als u een laserpen wilt kopen dan doet de rode laserpen het altijd goed. Rood is de traditionele en originele kleur van de laser. In de jaren 60, toen meneer Maiman de laser uitvond, presenteerde hij deze in de vorm van een robijnlaser die een dieprode kleur had. Rode lasers worden dan ook als de originele kleur gezien. Rode lasers worden verder veel gebruikt in diverse toepassingen binnen de chemie, medische wereld en in de communicatie. Ook in recreatieve zin is de rode laser veel terug te vinden. Denk aan de rode laserpen of de rood gekleurde laser lamp.

Rood staat voor liefde, passie en voor intens. Een rode laser kennen we natuurlijk ook van de populaire Star Wars films waarin de ‘lightsabers’ een dieprode of felblauwe laser schijnen waarmee wordt gevochten. Nu kunnen we met een laserpen een specifieke scene niet nabouwen, maar het zal ongetwijfeld in een aantal fanatiekelingen zijn opgekomen. Lasers hebben een intense kleur en zijn erg accuraat.

 

Rode laserpen

Met de rode laserpen schijnt u een dieprode lichstraal naar een gewenst object. Zo kunt u iets aanwijzen of bepaalde informatie beter overbrengen. De laser brengt een extra element binnen het onderwijs of binnen de presentatie die u geeft. U kunt dynamisch te werk gaan en de laser zorgt altijd voor een beetje meer professionaliteit. De traditionele aanwijsstok konden we in 1992 achterlaten en de laserpen heeft, hoewel het al 50 jaar bestaat, een wat nieuwer imago.

 

Waar een rode laserpen kopen?

Op internet zijn er diverse winkels te vinden die de traditionele rode laserpan op vooraad hebben. Daarnaast zijn rode laserpennen ook veelal te koop bij kantoormeubelzaken, maar ook bij winkels voor kantoorartikelen. Er zijn een aantal bekende die u ongetwijfeld te binnen zijn geschoten. Op internet zijn er echter meer varianten en sterktes te vinden, dus wanneer u online uw rode laserpen koopt bent u ongetwijfeld sneller tevreden. En voor de levertijd hoeft u het niet te laten, doorgaans heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Een rode laser pointer is ook ideaal voor huisdieren.

 

Niet rood, maar blauw!

Het kopen van een laserpen gaat gepaard met een aantal te maken keuzes. Zo dient u een kleur uit te zoeken, in dit geval hebben we het over een blauwe laserpen, maar ook een soort en een maat zal tot de te maken keuzes behoren. De kleur blauw heeft op zichzelf een betekenis van vertrouwen, luchtig en media. Het geeft rust, afhankelijk van de tint blauw natuurlijk. Als we naar de blauwe lasers kijken kunnen we concluderen dat, zoals iedere laser, de kleur erg donker en sterk is. Blauw geeft een rustige sfeer en zou prima in huiselijke sfeer, maar ook in recreatieve sfeer gebruikt kunnen worden. Om die reden worden blauwe lasers ook veelal verwerkt in laser lampen of in lasershows van festivals of concerten. Het is een veelzijdige kleur en de laser kan daar een leuk effect aan geven.

Lasers worden niet alleen gebruikt voor recreatieve doeleinden, ook binnen de medische wereld, communicatie en in de chemie worden lasers veel toegepast. Ze zijn dan doorgaans niet blauw, maar veelal traditioneel rood. Zoals we de laser beter kennen. Blauw is niet de enige kleur laser die verkrijgbaar is, ook rood, groen en paars zijn verkrijgbaar. Een combinatie van die kleuren kan voor een leuke sfeer zorgen, maar kan ook andere doeleinden hebben in bijvoorbeeld het onderwijs of tijdens een presentatie.

Blauwe laserpen

De blauwe kleur schijnt een van de meest geliefde kleuren ter wereld te zijn. Het is een vrij neutrale kleur en staat, zoals we hierboven al even aan hadden gegeven, voor rust en media. Met een combinatie van diverse lasers kunt u eenvoudig op leuke wijze een interactie teweegbrengen waardoor kinderen sneller en leuker kunnen leren, maar ook tijdens presentaties kan het betreffende publiek sneller tot de gewenste conclusie komen. We zijn fysieke wezens en door middel van lasers kunnen we op vrij unieke wijze een interactieve situatie realiseren. Dat vinden niet alleen kinderen leuk, stiekem vinden we dat als volwassene ook leuk. Dus waar wacht u nog op?

 

Waar een blauwe laser pointer kopen?

Er zijn verschillende webshops waar u een blauwe laserpen kunt kopen, ook de andere kleuren zijn er veelal op voorraad. Wilt u eerst rustig op uw gemakje alles even doorlezen en bekijken? Dan raden wij een van de webwinkels aan, gezien op dergelijke websites alle informatie is te vinden die u nodig heeft om een goed overwogen keuze te maken.

 

Artikel door: Tim Buikema van laserpennen.com