Het beste aanbod van Nederland

Laagdrempelig beleggen

Ondanks alle financiële malaise van de afgelopen jaren, denk hierbij aan de huizenmarkt, de banksector, beleggingsfondsen en de economische crisis in het algemeen, zullen beleggers altijd doorgaan. Logisch; speculeren is en zal altijd interessant blijven. Ook gedurende de crisis in (o.a.) Europa, die nu al 6 jaar voortwoekert, verdienen beleggers nog altijd een mooie boterham aan beleggen. 

Zelf, of geautomatiseerd, beleggen voor iedereen toegankelijk 

Kleine particulieren, die de know-how niet in huis hebben om te beleggen, zullen zich niet snel begeven op het terein van beleggingen, terwijl zij mogelijk wel degelijk deze wens hebben. Het wordt ervaren als een besloten wereld waarin alleen degenen met echt verstand van beleggen zich op kunnen begeven. Dit beeld klopt echter niet volledig. Ook particulieren (of bedrijven) zonder kennis van beleggen kunnen deelnemen aan de beurshandel. Het AEX Trading Systeem is in 2014 uitgeroepen door "Today's Brokers" tot 'trading systeem van het jaar 2014'. Het AEX Trading Systeem is voor iedereen toegankelijk. 

Wat biedt het "Trading systeem van het jaar" – 2014?  

Er bestaan 2 opties om deel te nemen. Men ontvangt tegen vergoeding dagelijkse verkoop en aankoop update's (voor lange en korte termijn aandelen), aan de hand hiervan kun je zelf bepalen welke aandelen je koopt/ verkoopt. Of men neemt deel aan automatisch beleggen, wat inhoudt dat het systeem automatisch aandelen inkoopt of verkoopt. De laatste optie kan erg interessant zijn voor degenen zonder kennis van beleggen.