Overstappen op kunststof kozijnen
Steeds meer mensen stappen over van houten kozijnen naar kunststof kozijnen. Dit verschijnsel doet zich niet alleen voor in nieuwbouw, maar ook in de verbouw van of de aanbouw aan bestaande woningen of kantoorpanden. Het heeft alles te maken met de zorg voor het milieu aan de ene kant en de kwaliteit en de eigenschappen van kunststof kozijnen aan de andere kant.

Waarom kunststof kozijnen?
Er is een aantal redenen te noemen waarom kunststof kozijnen zo populair worden. Voor veel mensen ligt dat primair in het onderhoud. Zo hebben houten kozijnen nog om de paar jaar een nieuwe verflaag nodig om ze te beschermen tegen weersinvloeden, bij kunststof kozijnen is dat nooit meer nodig. Kunststof kozijnen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Tel daarbij op dat kunststof kozijnen niet werken onder invloed van zon en neerslag en bovendien van een stevige, robuuste kwaliteit zijn.

Meer weten?
Heeft u een klus waarvoor kunststof kozijnen gebruikt zouden kunnen worden en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kijkt u op bermon.nl wat er allemaal mogelijk is. Heeft u gerichte vragen of wilt u een offerte, dan kunt u ook direct bellen met 0348-443514  of via het contactformulier. Bermon.nl zorgt voor heldere antwoorden!