Het beste aanbod van Nederland

Kruidenelixer

Jan Smit uit Veendam heeft na jarenlang onderzoek en testen verschillende kruidenelixers op de markt gebracht waar veel mensen en dieren profijt bij kunnen hebben. De kruidenelixers zijn voor 100% natuurlijk en bieden ondersteuning bij het verhogen van de weerstand. Tevens kan het ondersteunend zijn voor een goede uitwerking op de darmen en luchtwegen.

De kruidenelixer Jan Smit bestaat uit 120 diverse soorten kruiden, plantaardige oliën en mineralen. De kruidenelixer Jan Smit is daarom een goede natuurlijke aanvulling op onze voeding. In ons lichaam ontstaan tekorten door onnatuurlijke en incomplete voeding, onvoldoende beweging, stress en milieu invloeden van buitenaf zoals smog en luchtverontreiniging. Jan Smit heeft met zijn kennis over planten en kruiden een middel ontwikkeld die in deze tekorten (kunnen) voorzien.

De kruidenelixer Jan Smit zijn ontwikkeld met alles wat de natuur te bieden heeft, de elixers zijn 100% natuurlijk. De kruidenelixers bestaan uit 120 diverse soorten kruiden, plantaardige oliën en mineralen.

De kruidenelixers Jan Smit oorspronkelijk voor dieren
Het elixer is oorspronkelijk ontwikkeld voor de duivensport, later bleek het ook een gunstig effect te hebben op andere diersoorten. Met maar enkele ml. kruidenelixer per dag, worden de weerstand en conditie van uw dier al verbeterd.

Ook agrariërs kunnen voordeel halen uit deze producten. Samen met BioAg Europe zet Jan Smit verschillende producten met Humuszuur en Fulvinezuur op de markt. Fulvinezuur is een natuurlijke transporteur van voedingsstoffen en zorgt voor een betere weerstand en voedselvertering. Humuszuur verbetert het verteringsproces van voedingsstoffen en mineralen en zorgt voor herstel van de bodembalans en hogere weerstand van plant en dier.

Nu ook kruidenelixers Jan Smit voor de mens
Na jaren van ond
kruidenelixer, Kruidenelixer jan smit

Auteur: E Smink, IP adres: 31.161.91.222, Website: http://www.kruidenjansmit.com

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.