Het beste aanbod van Nederland

kinderworkshop lief zijn voor je paard

“Kinderworkshop ‘Lief zijn voor je paard’
Deze workshop is voor kinderen die graag willen dat het goed gaat met hun paard en iets terug willen doen! Tijdens de workshop ‘Healing voor paarden’ leer je hoe je je paard heerlijk kan verwennen. We gaan de slag met het masseren van paarden, werken met T-Touches en het geven van healing. Naast de verschillende methodes leer je ook heel goed kijken naar de reacties van het paard en hier goed mee om te gaan zodat je ècht contact kan maken met je paard. Na en korte uitleg wordt er vooral heel veel geoefend! Ervaring met paarden is niet noodzakelijk.
Mail om een afspraak te maken op de dag en het tijdstip dat jou uitkomt.
Kijk voor meer informatie op: www.oerpaarden.nl

“Bij Oerpaarden staat de verbinding tussen mens en dier centraal
Healing voor paarden en andere (huis)dieren. Healing helpt om het zelfgenezend vermogen te activeren en helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades op te heffen. Dit gebeurt op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied. Healing is een goede aanvulling op andere behandelingen. Als aanvulling op de behandeling kan een persoonlijke bloesemremedie worden samengesteld.
Workshop ervaringsgericht leren met behulp van paarden. Workshops om dieper in contact te komen met paarden en meer te leren over je eigen lichaamstaal en die van het paard. Leer om zonder dwang vanuit samenwerking met een paard kan spelen. Ontdek wat de paarden naar jou toe spiegelen en hoe ze jou kunnen helpen om als persoon te groeien. De workshops zijn zowel voor kinderen en volwassenen. “

workshop, paard

Auteur: oerpaarden, IP adres: 86.84.237.198, Website: http://www.oerpaarden.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.