Het beste aanbod van Nederland

Je bruiloft op video, doe hier je idee op!

Naast de eeuwenoude-altijd-leuke-foto’s is tegenwoordig de video ook niet meer weg te denken van bruiloften. Alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken. Een voorbeeld van een orignele manier is een videozuil huren op je bruiloft of fototoestellen op elke tafel neerleggen zodat gasten zelf foto's kunnen maken.

Videograaf

Een videograaf is net als een fotograaf gedurende de dag aanwezig om verschillende delen van de dag vast te leggen. Dit alles wordt dan tot een een kort filmpje gemonteerd, een samenvatting met alle hoogtepunten van jullie dag. Elke videograaf heeft zijn eigen stijl en er is dus veel keuze; van stijlvol romantisch tot cinematisch creatief.

Videoclip

Onlangs was ik op een bruiloft waar het bruidspaar, samen met hun gasten, een Marryoke hadden opgenomen. Een Marryoke (of libdub) is een videoclip waarin het bruidspaar met hun gasten een liedje playbacken. Op de trouwdag werden op verschillende momenten op de dag korte stukjes film opgenomen en bij aanvang van het feest werd de gemonteerde video afgespeeld. Het vraagt even wat tijd maar het resultaat was zo leuk. Een geweldig leuke herinnering!

Videogastenboek

De derde mogelijkheid vraagt iets meer creativiteit van de gasten zelf: in plaats van een ‘gewoon’ gastenboek kun je ook een videogastenboek huren. De gasten kunnen dan een persoonlijke boodschap inspreken. Of je kunt natuurlijk een stukje opvoeren of een liedje zingen.
 
Laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is. Gewoon even googlen en vind het idee wat bij jou past.