Veel consumenten kunnen niet wachten tot de nieuwe iPhone gelanceerd wordt. Ieder jaar staan zij weer in de rij om zo snel mogelijk het nieuwe model in handen te krijgen. Dit jaar konden deze Apple-fans alweer de iPhone 7 kopen. Het gaat razendsnel met de technologische vooruitgang, en dat is te merken. De iPhone 7 is beter dan ooit tevoren, en daar hangt een stevig prijskaartje aan. Zo’n grote uitgave doe je niet zomaar, en dat is precies waarom het verstandig is het één en ander te onderzoeken. Daarom hebben wij voor u hieronder enkele puntjes gezet waar u op moet letten.

 

Abonnement of niet?

De toestelkosten van een iPhone 7 liggen vrij hoog. Dat is een groot bedrag om in één keer af te tikken, dus willen mensen vaak maandelijks voor de telefoon betalen. Er komt dan een bepaald bedrag bovenop de kosten van uw abonnement. Dit is in principe een lening die je terugbetaalt met rente. Een abonnement is dus op de korte termijn goedkoper, maar op de lange termijn zult u altijd iets duurder uit zijn.

 

iPhone 7 uitvoeringen

De iPhone 7 is niet één telefoon. Er zijn namelijk verschillende uitvoeringen, en het verschil ligt voornamelijk in het beschikbare opslaggeheugen. Het is van groot belang om hier goed over na te denken, omdat het geheugen van een iPhone 7 niet uitbreidbaar is. Een grotere opslagcapaciteit kost direct ook meer geld. Het goedkoopste iPhone 7 model heeft dit jaar een intern geheugen van 32GB, een verdubbeling ten opzichte van het jaar ervoor. Ga dus bij uzelf na hoeveel geheugen u ongeveer nodig denkt te zijn. Een iPhone 7 kopen om te bellen en internetten kan al voor 32GB, daar heeft u niet veel geheugen voor nodig. Als u echter veel apps wilt installeren en veel videomateriaal maakt kan een grotere capaciteit wel heel erg handig zijn.