Het beste aanbod van Nederland

Implantaten Den Haag

Wij verwelkomen U graag in een ontspannen, gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat. Al meer dan 25 jaar verleent onze tandartsenpraktijk de allerbeste tandheelkundige zorg. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistentes behandelen u met zeer veel enthousiasme en passie voor hun vak.
De praktijk is centraal gelegen op loopafstand van station Hollands Spoor, goed bereikbaar per auto met parkeergelegenheid voor de deur.

Implantaten zijn voor iedereen die één of zelfs alle tanden en kiezen missen en weer ongehinderd willen kunnen lachen, praten en eten. Leeftijd speelt hierbij een minimale rol, omdat implantaten zelfs op hoge leeftijd nog goed toepasbaar zijn. Dankzij de vernieuwingen en ontwikkelingen op het gebied van implantologie worden de bestaande criteria om in aanmerking te komen voor implantaten steeds verder verruimd. Zo kunnen steeds meer mensen in aanraking komen voor implantaten.

Wat is een implantaat?
Een implantaat kunt u het beste vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Implantaten worden gemaakt van een lichaamsvriendelijk materiaal zoals titanium. Soms zijn ze voorzien van een keramische laag. Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese.

Het plaatsen van een implantaat
De tandarts brengt de implantaten in en zal de volgende stappen volgen:
1. eerst krijgt u een plaatselijke verdoving rond de plaats waar het implantaat komt
2. daarna wordt het tandvlees op de plek waar het implantaat moet komen losgemaakt, zodat het kaakbot zichtbaar wordt
3. dan wordt een gaatje in het kaakbot geboord
4. daarin wordt het implantaat geschroefd of getikt
5. het tandvlees wordt vervolgens gehecht

Het implantaat wordt na het inbrengen helemaal onder het tandvlees opgesloten. Het tandvlees wordt bij het aanbrengen van de kroon, brug of prothese opnieuw opengemaakt.

Voor wie is een implantaat?
In principe kan bij iedereen met volgroeid kaakbot (vanaf ongeveer 18 jaar) een implantaat worden geplaatst.
Implantaten, implantaat, implantologie, tandarts, tandartspraktijk, Den Haag

Auteur: Tandartsenpraktijk Hollands Spoor, IP adres: 213.93.27.244, Website: http://www.tandartsenpraktijk-denhaag.nl/nl/behandelingen/?behandeling=implantaten

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.