Het beste aanbod van Nederland

Houten horloge

Een houten horloge is de trend voor dit jaar.

Afgelopen jaar zagen we deze trend al opkomen in Amerika en dit jaar waait deze trend over naar Europa en ook naar Nederland. En dit is absoluut geen verrassing, want wil je echt een keer eens iets anders, dan is een houten horloge zeker iets voor jou.
Niet lang geleden heb ik via internet mijn eerste exemplaar besteld. En om eerlijk te zijn had ik er nog nooit een in het echt gezien, maar ik meteen enthousiast toen ik deze tegenkwam op internet. Toch waren er ook enkele twijfels of een houten horloge kopen wel slim was.
Het horloge heb ik inmiddels een paar weken om en kan er alleen maar positief over zijn. Het horloge voelt erg prettig aan, vooral ook omdat het erg licht is. Dit is voor mij zeker een groot voordeel ten aanzien van de grote zware metalen horloges.
Het dagelijks gebruik
De horloges zijn niet volledig waterdicht, maar “spatwaterdicht” zoals dat zo mooi heet. Ze kunnen dus wel tegen een stootje. Ook een regenbuitje is geen probleem en met handenwassen hoef je echt niet bang te zijn voor watergespetter. De horloges zijn zoals gezegd niet waterdicht waardoor je je horloge tijdens een bad of onder de douche toch even af dient te doen.
Een ander leuk voordeel zijn de positieve reacties van anderen. De meeste mensen hadden nog nooit een horloge van hout gezien, maar waren stuk voor stuk erg positief.

Voordelen of nadelen

Deze horloges hebben echter nog meer voordelen ten opzichte van de normale horloges die gemaakt zijn van traditionele materialen zoals metaal of plastic. Er wordt bij de productie van deze horloges alleen gebruik maakt van 100% duurzame en houtsoorten en er worden geen chemicaliën zoals verf of vernis gebruikt, waardoor deze producten erg duurzaam zijn en de kans op bijvoorbeeld huid uitslag erg beperkt wordt.
Mijn eindoordeel is dan ook dat het een horloge van hout een mooie én duurzame aanvulling voor je outfit zal zijn.

Op onze website vindt u een unieke collectie stijlvolle houten horloge. Met de hand gemaakt en vervaardigd uit duurzame houtsoorten.
houten, horloge

Auteur: tflink, IP adres: 163.158.48.182, Website: https://www.timeforest.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.