Spil van de audiovisuele apparatuur in huis
 
De moderne televisie is meer dan een beeldscherm voor het tonen van televisieprogramma’s. Tegenwoordige tv’s bevatten allang geen beeldbuis meer. Het beeldscherm is uitermate dun, gevuld met hoogwaardige technologie voor haarscherpe beeldkwaliteit. De televisie van nu is de spil van de audiovisuele apparatuur in huis, omringt door een geluidssysteem, spelcomputer, blu-ray speler en nog veel meer. Om de bekabeling te verbergen, de gebruiksmogelijkheden te verbeteren én omdat het een bron van schoonheid is, kiest men voor hoogglans tv-meubels van Spectral.
 
Zelf samenstellen van uw tv-meubel
 
Tv-meubels zijn er in vele soorten en maten, maar hoogglans tv-meubels van Spectral, zijn vaak favoriet, omdat ze de moderne, dunne televisie prachtig aanvullen. Een hoogglans tv-meubel van Spectral heeft een strak design zonder grepen en kan worden opgebouwd uit tientallen verschillende modules. Hierdoor kunt u uw eigen hoogglans tv-meubel samenstellen, met voldoende ruimte voor al uw audiovisuele apparatuur.
 
Strak design, zonder kabels
 
Spectral levert een volledig assortiment van hoogglans tv-meubels voor elk interieur, waarin u alle onderdelen van uw audiovisuele installatie een plekje kunt geven, zodat alle aandacht uitgaat naar het prachtige design, de waanzinnig scherpe, hoge resolutie beelden en de fantastische geluidskwaliteit van uw huisbioscoop. Zonder storende kabels.
 
Hoogglans tv meubels