Het beste aanbod van Nederland

heijmans woningontruiming

Professionele woningontruiming & verhuizing
Of u nu als particulier een verhuisbedrijf wilt inschakelen, of als bedrijf een vakkundige bedrijfsverhuizing wilt uitbesteden aan een erkend verhuis- en ontruimingsbedrijf: In beide gevallen geldt dat u de verhuizing niet zomaar aan het eerste de beste verhuisbedrijf uitbesteed, maar hiervoor een erkende verhuizer inhuurt, zoals ons verhuisbedrijf Heijmans Woningontruiming. Wij zijn landelijk actief. Iedere verhuizing, of woningontruiming vindt plaats met professioneel verhuismateriaal/ afvoermateriaal. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw verhuizing zorgvuldig en vlot verloopt. Uw inboedel en goederen zijn hierbij verzekerd. In het geval van woningontruiming zorgen wij eveneens voor een spoedige afwikkeling.
Klantvriendelijk en ervaren personeel
Wij bieden net en ervaren personeel aan, waarbij wij hoog in het vaandel hebben staan dat de klant koning is en te allen tijde klantvriendelijk benaderd wordt. Ons personeel is altijd volstrekt Nederlandstalig, en is daarnaast Engelstalig, zodat ook onze zakelijke klanten bijvoorbeeld in het Engels te woord kunnen worden gestaan. Onze personeelsleden zijn niet alleen ervaren, maar ook gecertificeerd en getraind in het uitvoeren van bedrijfsverhuizingen, particuliere verhuizingen en ontruimingen. Uw woning of bedrijfsruimte wordt altijd netjes achtergelaten en bezemschoon opgeleverd. voor meer info Tel: 08004442228 website: www.heijmanswoningontruiming.nl

Gespecialiseerd bedrijf
Heijmans Woningontruimingen en Verhuizingen is een gespecialiseerd en erkend bedrijf. Wij bieden onze klanten een breed scala aan diensten aan en kunnen naast ontruimingen en verhuizingen, ook zorg dragen voor een complete ontzorging ten behoeve van de klant. Onze aanvullende diensten kunnen er voor zorgen dat u geen omkijken meer hebt naar de woning.

Voor wie?
Zowel zakelijke klanten, zoals woningcorporaties en makelaars bijvoorbeeld, als particuliere klanten kunnen gebruik maken van onze diensten. Wij leveren standaard snelle diensten, aangezien spoed doorgaans geboden is.

Aanvullende diensten
Ontruiming van: Tuin | Zolder | Berging
Garage ontruiming
Woonboot ontruiming
Vloer verwijderen
Sloop- en Herstelwerkzaamheden
Inboedel: Opkopen | Opslag | Goed doel
Ontzorgen
woningontruiming, verhuizing

Auteur: heijmanswoningontruiming, IP adres: 95.96.164.211, Website: http://heijmanswoningontruiming.nl/

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.