Het beste aanbod van Nederland

Healing voor je paard of huisdier

“Healing voor paarden, (huis)dieren en voor jezelf
Alles bestaat uit energie, ook je lichaam. Op het moment dat deze energie niet meer stroomt, ontstaan er blokkades. Healing is het doorgeven van de liefdevolle universele energie via je handen. Deze energie activeert het zelfgenezend vermogen en helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades opheffen. Dit gebeurt op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied. Healing is een goede aanvulling op andere (natuur)geneeskundige behandelingen. Healing kan helpen bij:
– Lichamelijk herstel bij ziekte of na een operatie
– Verwerking van trauma’s
– Emotionele problemen (angst, verdriet, depressie)
– Gedragsproblemen
– Pijnverlichting
– Ingrijpende veranderingen
– Preventief
lees verder op: www.oerpaarden.nl”

“Bij Oerpaarden staat de verbinding tussen mens en dier centraal
Healing voor paarden en andere (huis)dieren. Healing helpt om het zelfgenezend vermogen te activeren en helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades op te heffen. Dit gebeurt op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied. Healing is een goede aanvulling op andere behandelingen. Als aanvulling op de behandeling kan een persoonlijke bloesemremedie worden samengesteld.
Workshop ervaringsgericht leren met behulp van paarden. Workshops om dieper in contact te komen met paarden en meer te leren over je eigen lichaamstaal en die van het paard. Leer om zonder dwang vanuit samenwerking met een paard kan spelen. Ontdek wat de paarden naar jou toe spiegelen en hoe ze jou kunnen helpen om als persoon te groeien. De workshops zijn zowel voor kinderen en volwassenen. “

paarden, dieren

Auteur: oerpaarden, IP adres: 86.84.237.198, Website: http://www.oerpaarden.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.