Het beste aanbod van Nederland

Grote horloges van Diesel zijn hot!

De Horloges zijn de afgelopen jaren in formaat flink toegenomen. Van ranke en slanke horloges zijn we naar robuuste en grote klokken gegaan. Hierin spant Diesel met haar collectie toch wel echt de kroon. De XXL horloges zijn extreem groot en een echte eye-catcher om de pols.

Diesel heeft in haar collectie twee series met de echte XXL horloges de grappig benaamde Little Daddy en de Mr. Daddy horloges. Deze horlopges zijn geschikt voor mensen die een echt opvallend klokje willen dragen. De kast van de Little Daddy heeft een diameter van 51mm en de kast van de Mr. Daddy zelfs 65mm. De Diesel Horloges zijn met recht XXL te noemen.

De horlogemodellen zijn inmiddels verkrijgbaar in diverse kleursamenstellingen van het populaire zwart tot fashionable bruin. Een grappige bijkomstigheid van de Diesel Horloges is het feit dat de horloges zelf heel groot zijn maar de klokjes zelf, of tijdaanduiding, juist klein blijven. Op de wijzerplaat worden namelijk meerdere tijden aantoon. Hierdoor worden de klokjes kleiner en geeft dit een grappig en uniek effect aan het geheel.

Bent u zelf op zoek naar een opvallend horloge dan is Diesel een echte aanrader. Pas op beslis niet te snel. Er is namelijk een ruim aanbod met diverse kleursamenstellingen. Ga zorgvuldig te werk en bekijk voor u kiest een ruime collectie van Diesel horloges bij webshops als HorlogeShop.nl. Door hun grote aanbod kunt u kiezen voor het mooiste horloge van Diesel.