Het beste aanbod van Nederland

Gouden tientje inkoop Nijmegen

Heb je gouden tientjes waar je liever vanaf wil? Dan wil je natuurlijk graag de hoogste prijs ontvangen. Die dingen liggen al jaren lang in een laatje en nu ga je wat leuks doen van de opbrengst. Het leven is al duur genoeg en dus wil je de maximale hoeveelheid geldontvangen. Kijk dus snel op www.gouden-tientje.com en zie wat de inkoopprijs (voor jou de verkoopprijs) is op dit moment. Elke 5 minuten wordt de prijs aangepast aan de wereld-goudprijs.

Andere websites op het gebied van munten zijn bijvoorbeeld de online muntcatalogus Nijmegen, waar je kunt opzoeken of de munt die jij hebt gevonden ook daadwerkelijk in Nijmegen is gemaakt. Ook kun je er de muntboeken van P.O. van der Chijs kopen (de herdrukken) voor slechts 30 euro per boek!

De rekenpenningen van de 17 provinciën der Nederlanden (het tegenwoordige Nederland en België) staan gecatalogiseerd op www.dugniolle.com Daar staat ondermeer afgebeeld de jeton collectie van De Nederlandsche Bank, voorheen het Koninklijk Penningkabinet ofwel het Nederlands Geldmuseum.

Oude Amsterdamse staande klokken staan op www.amsterdamshorloge.nl . Je kunt er de bijna 100 makers van het Amsterdams Staand Horloge opzoeken en ook staan er enige echtheidskenmerken om de 19e eeuwse copieën te onderscheiden van de originele 18e eeuwse klokken.

Expats die neerstrijken in Nijmegen hebben op korte terwijn een slaapplaats nodig. Meestal komen ze terecht bij B&B de Kwakkenberg of bed and breakfast Wilhelmina. Vervolgens vinden ze een long stay accommodatie in Nijmegen via www.longstaynijmegen.com

Dagtrips naar de grote wereldsteden kunnen de expats snel en goedkoop maken met de flixbus. De stopplaats is bij het centraal station in Nijmegen (Tunnelweg) en binnen een paar uur ben je in Berlijn, Amsterdam of Parijs. Zoek en boek daar dan eerst een goed en goedkoop overnachtingsadres bijvoorbeeld via www.bedandbreakfast-parijs.nl en vanaf daar kun je doorkijken op het overzicht van bed and breakfast accommodaties in Berlijn en het complete B&B overzicht Amsterdam.

 

We wensen je heel veel reisplezier!