Het beste aanbod van Nederland

Goedkope Vliegtickets!

Vakantie2go.nl veel meer mogelijkheden!

Op onze website Vakantie2go.nl hebben we voor u de mogelijkheid om vliegtickets online te boeken én te betalen met uw air miles. Lekker genieten van de zon of liever actief bezig zijn of is een vakantie in de sneeuw meer iets voor u? Bij Vakantie2go vindt u een ruim aanbod van verschillende reizen. Vakantie2go werkt samen met meerdere touroperators om speciaal voor u de allerleukste reizen te selecteren. Onze reizen zijn onderverdeeld in de categorieën: winterreizen, zomerreizen maar ook verre reizen, last minutes en stedentrips.

Door onze grote verscheidenheid aan reizen zit er voor iedereen wel wat tussen. Ervaar nu het gemak van het betalen van de vliegtickets met uw air miles. Regelmatig selecteren we speciale aanbiedingen die met air miles betaald kunnen worden en het is zeker de moeite waard hier eens een kijkje te nemen, vooral als u opzoek bent naar een ander soort reis dan dat u normaal gewend bent.

Voor al deze reizen is het raadzaam om een reisverzekering af te sluiten om met een extra veilig gevoel op reis te gaan. Ook is het mogelijk om via onze site één van de opties te bekijken voor huurauto's en pretparken. Iedereen kan gemakkelijk en gratis air miles sparen door een pasje aan te vragen. Bij het doen van de dagelijkse boodschappen of bijvoorbeeld bij het tanken krijgt u bij een bepaald besteed bedrag air miles bijgeschreven op u kaart.

Zonder dat u het merkt bent u aan het sparen en binnen de kortste keren kunt u deze air miles gebruiken om uw vliegticket mee te kopen. Hoe meer air miles u heeft gespaard hoe meer voordeel u hiervan kunt hebben. Of u nou alleen op reis gaat of met uw partner of met het hele gezin, onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over bepaalde vakanties en kunnen u helpen bij het boeken van een vliegticket met air miles. U kunt ons bezoeken op Facebook, Twitter en Google.