Het beste aanbod van Nederland

goedkope steigers

Zoekt u een betaalbare en goedkope steiger voor doe-het-zelf gebruik?
Kijk dan eens op SteigerCentrum.nl, waar de Eco steiger aangeboden word.
De Eco steiger is uitermate geschikt voor particulier doe-het-zelf gebruik en lichte werkzaamheden, zowel binnen als buiten.
Uiteraard wel met de uitstraling en het afwerkingsniveau van ASC. Hiermee kan ook de thuisklusser gebruik maken van de ASC producten en veilig op hoger niveau werken.

De Eco steiger is uit te breiden met standaard modules, waarmee zelfs een werkhoogte van 8 meter behaald kan worden. Alle onderdelen zijn van hoogwaardig aluminium en zijn handmatig gelast en geconstrueerd.

De steiger is zeer licht en wendbaar in gebruik. Uiteraard voldoet de Eco steiger aan de geldende wettelijke eisen. Daar deze steiger puur voor de particuliere martk is ontwikkeld is de Eco steiger niet geschikt voor gebruik op de professionele bouwplaats.

De Eco steiger heeft een buisdiameter van 48 mm en een wanddikte van 1,6 mm. De platforms zijn vervaardigd van stevig kokerprofiel en ingelegd met anti-slip betonplex. Er zijn 4 verschillende modules te krijgen voor de Eco steiger om zodoende een andere werkhoogte te creëren.

Alle steigers worden gratis verzonden.

SteigerCentrum.nl is een webshop met het meest uitgebreide assortiment steigers, kamersteigers, rolsteigers en steigeronderdelen.
Allemaal leverbaar in 1 a 2 werkdagen en gratis verzonden.
goedkope steiger, steiger

Meer bouwen? Goedkope Blokhutten

Auteur: robbert otten, IP adres: 87.210.91.138, Website: http://www.steigercentrum.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.