Het beste aanbod van Nederland

Goedkoop je bruiloft regelen

Wanneer je gaat trouwen zul je tal van zaken moeten regelen, van formele zaken als trouwlocatie tot vervoer, de fotograaf, catering, maar ook een bijzondere trouwpak & trouwjurk uitzoeken, tot aan de ringen toe! 

Low budget trouwen?

Natuurlijk kun je je huwelijk zo ingetogen houden als je wilt. Hou je het klein en intiem, wat wil zeggen dat je bijvoorbeeld naar het stadhuis gaat en hierna uiteten gaat met intimi, zoals je naaste familie en enkele zeer close vrienden, dan kun je aanzienlijk op kosten besparen. Je hoeft in dat geval mogelijk geen trouwvervoer te regelen, een broer of vriend kan foto's maken. Speciale trouwkleding is ook niet eens echt nodig; een mooi pakje wat je na je huwelijk ook nog kunt dragen is prima. 

Kosten besparen

Ongetwijfeld zul je wel trouwringen willen kopen; maar ook dit kan al zeer voordelig. Door slim te kopen, via een internet juwelier bijvoorbeeld, kun je vaak voor de helft van de prijs al een mooi set trouwringen kopen, vooral titanium trouwringen zijn wat voordeliger, maar ook geelgouden ringen vallen dan verrassend voordelig uit. Zo kun je enorm besparen op de kosten van je bruiloft en tóch een zeer bijzondere dag er van maken met een blijvende herinnering!

Liever niet bezuinigen op je trouwfoto's? Kies dan voor een Award winning trouwfotograaf – gegarandeerd de meest unieke en persoonlijke trouwfoto's die een levenlang boeiend blijven.