Het beste aanbod van Nederland

Goedkoop doen met slotenmakers

 

Er zijn momenten in het leven wanner je niet goedkoop kunt doen en een van die situaties is wanneer het gaat om een slotenmaker. Ik zal je mijn verhaal vertellen om je te waarschuwen tegen sommige dingen die kunnen gebeuren als je goedkoop gaat doen met belangrijke zaken zoals slotenmakers. 

 

Ik ben altijd al een spaarder geweest en ik hou er niet van om mijn geld uit te geven zonder dat het echt nodig is (ja ik vind Walmart, Aldi, Lidl etc echt te gek, ik gebruik elke korting en coupon die ik kan krijgen en ik slaap voor winkels om de beste black Friday deals te krijgen, maar ik heb geleerd dat als het betrekking heeft op slotenmakers het beter is om de veilige route te gaan en niet goedkoop te doen. 

Een paar dagen geleden sloot ik mezelf buiten, het was vrij koud buiten, met wat sneeuw en ik wou weer terug mijn huis in, het liefst zo snel mogelijk (ik kon wel verkouden worden of de griep krijgen vanwege de sneeuw), dus ik googelde naar een lokale slotenmaker in Utrecht en kwam terecht bij locksecure.nl/slotenmaker-utrecht met de vraag voor een prijs en tijd, en bijna allemaal hadden ze dezelfde prijs en tijd, maar voor mij was het veel geld om iemand je alleen maar je deur te laten openen, dus ik probeerde om goedkoop te doen (stom), ik probeerde om zelf slotenmaker te spelen (in ieder geval een slechte variant daarop), ik haalde mijn gereedschapset uit de auto (hou je gereedschap altijd daar) en ik probeerde de deur naar mijn huis te openen zonder succesvol te zijn en juist het tegenovergestelde was het geval, het slot was nu kapot door mijn eigen stommiteit en onwetendheid. 

 

Dus nu had ik maar een slotenmaker gebeld maar niet zo’n hele dure via google, ik had een goedkopere nodig, dus ik googelde nog een keer voor een lokale slotenmaker maar in plaats van een slotenmaker die verscheen op de eerste pagina ging ik voor een slotenmaker zoals  die op pagina 3 stond (slecht idee), ik belde de goedkope slotenmaker voor een gratis prijsopgaaf en het was eigenlijk te mooi om waar te zijn (als het te goed is om waar te zijn is het dat vaak ook), ik was heel blij met de prijsopgaaf en tijdlijn en dus gaf ik mijn adres aan de slotenmaker en wachtte op zijn aankomst. 

 

Na anderhalf uur (en ik had griep gekregen) kwam de “slotenmaker” opdagen bij mij thuis om het oorspronkelijke probleem te fixen en het gedeelte dat ik zelf kapot had gemaakt en toen het tijd was om te betalen kwam de niet zo mooie verrassing. Het was 3 keer duurder dan de prijsopgaaf die ze me hadden gegeven per telefoon en de slotenmaker zij dat dat meer een “ruwe schatting” was.

 

Wil je er zeker van zijn een goede slotenmaker in handen te hebben? Kijk eens op locksecure.nl (Utrecht)