Schildersbedrijf Le Soleil is zo'n typisch familieschildersbedrijf uit Amsterdam. Het bedrijf is decennia geleden opgericht en voortgezet vanuit familietraditie en inhoudelijk vakmanschap.

Toen & nu

De verschillen tussen "toen en nu" zijn groter dan het lijkt op het eerste gezicht. In de jaren 70 hadden de meeste woningen nog geen kunststof kozijnen; kozijnen moesten uiterst nauwkeurig, met een goede waterbestendige lak (of botenlak) gelakt worden, zodat houtrot géén kans kreeg. Er diende vaker onderhoud plaats te vinden. Met de komst van duurzame kunststof materialen, heeft de buitenschilder aanzienlijk minder onderhoud te plegen. Schilders richten zich op dit moment dan ook vaker, vooral in steden als Amsterdam, op monumentale panden, maar ook VVE onderhoud bijvoorbeeld.

Houtrot komt natuurlijk nog steeds voor; een schilder schildert niet alleen, maar zorgt er ook voor dat houtrot in zijn totaal gerenoveerd wordt. Precies naar het vakmanschap van Schildersbedrijf Le Soleil, uit Amsterdam. Door jarenlange opgebouwde expertise, draagt Le Soleil er zorg voor dat het binnen- en buitenschilderwerk excellent wordt uitgevoerd en altijd binnen het afgesproken tijdsbestek. Dát is de kracht van Le Soleil