Het beste aanbod van Nederland

Er zijn 1500 betonnen sierpaaltjes bij Paleis Het Loo!

Betonnen sierpaaltjes

Er staan tegenwoordig zo’n 1500 betonnen sierpaaltjes bij Paleis Het Loo. Paleis Het Loo is een voormalig Koninklijk paleis en doet tegenwoordig dienst als museum. In 1684 kocht de kleinzoon van Willem van Oranje het toen nog Middeleeuwse kasteel. Het werd het laatst bewoond door Prinses Margriet.

Een aantal jaren geleden werden er grote vernielingen aangericht toen een twintigjarige man onder invloed van alcohol en drugs door de omheining van het paleis reed. Met zijn scooter richtte hij forse schade aan in de tuinen en het paleis. De man werd ter plekke aangehouden en kreeg een boete van over de € 10.000. Sindsdien heeft Paleis Het Loo vele betonnen sierpaaltjes laten plaatsen om zoiets in de toekomst niet nog eens mee hoeven te maken. Er zijn ook betonnen Amsterdammertjes neergezet in de tuin ter verfraaiing.

Ook in Amsterdam kun je er niet omheen: de Amsterdammertjes. Maar de beroemde paaltjes kregen er een broertje bij. De Gemeente Rotterdam heeft haar eigen Rotterdammertje laten ontwerpen. De beroemde Amsterdamse anti-parkeerpaaltjes zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De Amsterdammertjes waren zelfs te zien in Rotterdam. Maar Rotterdam wilde haar eigen gezicht laten zien en heeft Rotterdammertjes laten ontwerpen. De komende tijd moeten deze paaltjes alle Amsterdammertjes vervangen in Rotterdam.

Bij betondingen.nl heb je de keuze uit meerdere Amsterdammertjes. Deze zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Wist je dat een Amsterdadammertje al snel zo’n 115 kilo weegt? Het is daarom reuzehandig dat betondingen.nl overal thuisbezorgd door heel Nederland. Door ons Thuiswinkel Waarborg Certificaat ben je gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit en service. Wij accepteren PayPal, iDeal en het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen. Mocht je vragen hebben over één van onze producten schroom dan niet om je vraag te stellen via het contactformulier online of om contact op te nemen met onze telefonische klantenservice.