Op een eenvoudige manier enveloppen voor uw bedrijf inkopen? Wanneer u enveloppen voor uw bedrijf nodig heeft is het vooral belangrijk dat deze bij uw bedrijfsidentiteit passen. Als iemand een brief of andere zending van u ontvangt is dit immers een belangrijk contactmoment waarbij u positief wilt opvallen. Het gebruik van de juiste kleuren en een eventuele opdruk dragen bij aan dit positieve imago.

Soorten, formaten en kleuren

Als het om enveloppen gaat is er van alles mogelijk. Zo zijn er metallic enveloppen, softskin enveloppen, vierkante enveloppen, kraft enveloppen, rouw enveloppen en tal van andere soorten. Wilt u slechts één envelop bestellen? Meerdere soorten of grotere pakketjes? Alles is mogelijk. Bij een gespecialiseerde webwinkel weet u zeker dat aan uw vraag wordt voldaan.

Wilt u een bepaalde kleursoort of envelop bekijken en daarna een grotere bestelling doen? Uiteraard is dit mogelijk. Doe een gratis proefbestelling en beslis op basis daarvan of een specifieke envelop geschikt voor uw bedrijf is.

Enveloppen bedrukken

Wilt u uw enveloppen laten bedrukken? Dan kunt u uw enveloppen het best bij een gespecialiseerde webwinkel bestellen en deze doorsturen naar uw drukkerij. Op deze manier kunt u profiteren van een voordeliger inkooptarief. Om tijd te besparen kunt u uw enveloppen uiteraard ook al direct naar een drukkerij toesturen.

Enveloppen voor bedrijf bestellen

Bij Palmpapier.com vindt u tal van verschillende soorten enveloppen. Alle enveloppen zijn minimaal van 120 grams kwaliteitspapier gemaakt en direct uit voorraad leverbaar. Wilt u grotere aantallen bestellen? Dan kunt u rekenen op uitstekende kortingen. Wilt u per stuk bestellen? Ook dat is bij Palm Papier mogelijk. De bestelvoorwaarden zijn zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Bedoeld om een tevredenheidsgarantie van 100% te bereiken.

Het bestelproces van Palmpapier.com is uiterst eenvoudig ingericht. Wanneer u voor 16:00 bestelt wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bekijk de verschillende enveloppen via de website en maakt uw bestelling compleet.